doors-1690423_960_7202.jpg

Miksi valitsisit kumppaniksesi juuri meidät?

Creador on maanlaajuisesti toimiva ICT-pohjaisiin asiakaspalveluratkaisuihin ja työyhteisön kehittämispalveluihin keskittynyt Suomalainen palveluyritys. Tämän kokonaisuudet huomioivan konseptimme avulla autamme kehittämään juuri niitä ratkaisevia osa-alueita, joiden yhteisvaikutuksesta onnistumiset arjessa syntyy.

Emme tarjoa asiakkaillemme palveluita tai tuotteita, joita he eivät tarvitse. Me kuuntelemme asiakkaitamme ja perehdymme aidosti asiakkaittemme tilanteeseen löytääksemme oikeat, yksilölliset ratkaisut.

Vahva osaamisemme johtuu vuosikymmenten kokemuksesta. Siksi tiedämme mitä teemme ja meidän on helppo ymmärtää asiakkaamme tarpeet käytännön arjessa. Pyrimme olemaan askeleen edellä ja siksi panostamme palveluihin ja tuotteisiin, jotka auttavat asiakkaitamme eivät ainoastaan heti, vaan myös tulevaisuudessa.

sun-in-the-hand-615285_960_720.jpg

Millaiset ovat meidän arvomme?

Asiakaslähtöisyys

Haluamme olla aidosti asiakaslähtöisiä. Tuntea sekä asiakkaamme että heidän asiakkaansa. Tarjota asiakkaallemme tuotteet ja palvelut, jotka ovat paitsi asiakkaamme yksilöllisten  lähtökohtien ja tavoitteiden pohjalta suunniteltuja, myös kokonaisuudet huomioivia.

Innovatiivisuus
”Luova edelläkävijä” kuvastaa toimintaamme paremmin kuin ”perinteinen” tai ”kapinallinen”.  Haluamme etsiä uusia näkökulmia, uusia tapoja tehdä ja toteuttaa. Heittäytyä ideoimaan ja innovoimaan asiakkaamme visioista ja innostumaan onnistumisista yhdessä asiakkaittemme kanssa!

Luotettavuus
Toimintamme perustuu luottamukseen. Olemme rehellisiä ja sen minkä lupaamme myös pidämme, asiakkaamme yksityisyyttä kunnioittaen. Aina ja kaikkialla.

Inhimillisyys
Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen, jokainen tilanne erilainen. Siksi haluamme tuottaa palveluita, joiden avulla löytää ja korostaa kunkin yksilöllisiä, loistavia ominaisuuksia niin ihmisen itsensä kuin organisaationsakin hyödyksi.

”Kaikki ihmiset ovat lupauksissaan samanlaisia. Ero on töissä.”

(Moliére)

LOGO_PLATINUM_STANDING_BLACK_FI_432233.svg

AAA-logo-2023-FI.gif