compass-828660_960_720.jpgAsioista ei pidä tehdä liian vaikeita.

Valitessa kommunikaatioratkaisua, kannattaa kuitenkin muutamia seikkoja pohtia:

Ovatko asiakkaanne teihin yhteydessä monin eri tavoin?

Eri yhteydenottokanavien määrä kasvaa jatkuvasti ja asiakaskäyttäytyminen kehittyy sen mukana. Yhdistämällä asiakas- ja yhteydenottohistorian monista eri kanavista yhdeksi kokonaisuudeksi, vältytte katkeilevalta palveluketjulta.

Ovatko aiemmat laiteinvestoinnit nopean kehityksen myötä vanhentuneet tai osoittautuneet kokoluokaltaan vääriksi?

Kommunikaatioratkaisujen tulee olla skaalautuvia, toimialasta tai kokoluokasta riippumattomia ja elää tarpeittenne mukaan. Ne voidaan myös toteuttaa ilman laitehankintoja tai matkapuhelimiin asennettavia ohjelmistoja, jolloin ette investoi vanhenevaan teknologiaan.

Tarvitsetteko raportteja toimintanne kehittämiseen ja haluatteko liittää muut järjestelmänne osaksi asiakaspalvelukokonaisuutta?

Tiedot kannattaa koota integroitujen raportointi- ja asiakaspalvelutyökalujen kautta, jotka  ovat saumattomasti liitettävissä muihin taustajärjestelmiin, kuten CRM- ja Teams -ohjelmistoihin. Yhtenäinen näkymä helpottaa raportointia, työntekijöiden tavoitettavuuden hallintaa ja asiakaskontaktien eri ohjauksia.

Haluatteko löytää helposti yhden oven takaa useita luotettavia palveluntuottajia, teille suunnitellun ratkaisun ja järkihintaan?

Tutustuttuamme teihin ja asiakkaittenne tarpeisiin, autamme teitä löytämään sopivimman ratkaisun. Kumppaninamme toimii useita luotettavia operaattoreita ja palveluntuottajia, jotka huolehtivat valitun ratkaisun toimituksesta ja ylläpidosta sovitun mukaisesti.  

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!