Tasapainoilua työuralla?

rock-731140_960_720.jpg

Henkilöstön koulutuspäivä kestävään työuraan

Eri ammatteihin kuuluvien työtehtävien fyysiset ja psyykkiset vaateet vaihtelevat suuresti. Samoin työkyky suhteessa työn kulloisinkiin vaatimuksiin. Koulutuksen tavoitteena onkin auttaa ymmärtämään yksilöllisyys, eri ikäkausien ja eri elämäntilanteiden merkitys työkykyyn ja antaa työkaluja omaan työelämään, arkeen ja itsensä johtamiseen. Tiivis ja käytännönläheinen tietopaketti työn, iän ja elämänkulun välisistä suhteista on tarkoitettu koko henkilöstölle, riippumatta siitä, onko työura vasta alussa vai jo loppupuolella.

Tutustu tästä koulutuspäivän sisältöön!

Koulutus perustuu Työterveyslaitoksen "Ikävoimaa Työhön TM" -koulutuskokonaisuuteen ja valmentajamme on Työterveyslaitoksen pätevöittämä "Ikävoimaa TyöhönTM" -valmentaja.tyoterveyslaitos_logo_vari.jpg

 Tiimivoimalla tuloksiin!

Innostu_ja_Onnistu.jpg

Tehokas lyhytvalmennus organisaation tuottavan yhteisöllisyyden ja työilmapiirin kehittämiseksi

Tämän kolmetuntisen hengennostatuksen  tavoitteena on innostaa ja luoda edellytyksiä idearikkaalle, motivoituneelle työyhteisölle, saada osallistujat ymmärtämään yksilöiden ja tiimivoiman merkitys sekä kasvattaa ME-henkeä. Käytännönläheisessä valmennuksessa tarkastellaan aiheita niin itsensä johtamisen kuin organisaation näkökulmasta harjoitusten, esimerkkien ja käytännön vinkkien avulla. 

Tutustu tästä koulutuspäivän sisältöön!