Sinfonia.jpg

Ei luulolla, vaan kuulolla!

Miten erilaisista yksilöistä koostuva tiimi saadaan toimimaan? Miten saada itsensä tai koko monimuotoinen organisaatio tekemään hyvää tulosta ja voimaan hyvin työssään? Me uskomme herkkään korvaan. Siihen, että tavoitteellisella motivoinnilla, yksilölliset vahvuudet hyödyntäen ja muuttuvat voimavarat huomioiden, ollaan jo hyvin lähellä.

Tasapääjohtamisella aikaansaadaan tasapaksua tulosta

Näin monesti käy, ellei huomioida yksilöllisiä lähtökohtia, tarpeita ja tavoitteita, joiden pohjalta valita oikeat tavat esimiestyön ja henkilöstön kehittämiseen.

Me haluamme tutustua asiakkaisiimme etukäteen, panostaa yksilöllisyyteen ja konkreettisiin tavoitteisiin. Siksi palvelumme eivät ole vain valmiita paketteja, vaan tarpeenne mukaan henkilö- ja ryhmäkohtaista tukea, ideointia ja innostusta, ongelmien ennaltaehkäisyä tai ratkaisuja.  Siksi myös valmiit päivän koulutuspakettimme muokataan aina tilaajakohtaisesti. Tämän yksilöllisen ja asiakaslähtöisen konseptimme myötä haluamme olla tekemässä kanssanne tuloksia, vahvaa käytännön kokemustamme ja innostavaa otettamme hyödyntäen.

Millaiseen tulokseen sinä pyrit?

Katso esimerkkejä mitä käytännönläheiset esimiehille ja koko työyhteisölle suunnatut palvelumme pitävät sisällään:

Esimiestyön ja johtamisen kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen